Laser Αποτρίχωσης

Fabulous In Every Way.
Γιατί έχουμε τρίχες στο σώμα μας?

Η τριχοφυΐα υπάρχει στο σώμα μας για προστατευτικούς λόγους. Στα πόδια και στα χέρια για να μας προστατεύει από το κρύο, στην περιοχή bikini και στις μασχάλες να προστατέψει τις ευαίσθητες περιοχές. Επηρεάζεται όμως άμεσα από τις ορμονικές δυσλειτουργίες, έτσι παρατηρούμε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων με υπερτριχοφυΐα. Το  life style  όμως έχει αλλάξει και πλέον η ιδανική εικόνα για μας είναι ένα σώμα χωρίς την ενοχλητική τριχοφυΐα.

Τώρα υπάρχει λύση. Το Laser Αποτρίχωσης! LASER είναι τα αρχικά των λέξεων Light Amplification Stimulated Emission of Radiation, δηλαδή, ενίσχυση φωτός με διεγειρόμενη εκπομπή ακτινοβολίας. Χρησιμοποιείται για τη μείωση της τριχοφυΐας  παράγοντας φως το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη που βρίσκεται στο θύλακο της τρίχας και με αυτόν τον τρόπο σταδιακά η τριχοφυΐα εξασθενεί. Η τεχνολογία βασίζεται στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση, δηλαδή στην ειδική απορρόφηση φωτός ορισμένου μήκους κύματος από την τρίχα, ώστε να καταστραφεί χωρίς να επηρεαστεί το περιβάλλον δέρμα. Το φως απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, μετατρέπεται σε θερμότητα και αποσυντίθεται, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η επανεμφάνισή της.

Το ID HAIR της RESULTMED, είναι η καλύτερη λύση Laser για γρήγορο, ανώδυνο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Στηρίζει τη λειτουργία του στην πρωτοποριακή τεχνολογία βασισμένη σε διπλό μήκος κύματος το Diode Laser (810nm) & Alexandrite Laser (755) η οποία θεωρείται ως μια από τις ασφαλέστερες μεθόδους στον τομέα της μόνιμης αποτρίχωσης.

Η διπλή δράση προσφέρει την καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη καθιστώντας το κατάλληλο για εφαρμογή σε όλους τους φωτοτύπους δέρματος και χρώμα τρίχας, για ανοικτόχρωμες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες ανεξαρτήτως φύλου και για μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα

  • Ανώδυνες συνεδρίες και γρήγορες συνεδρίες χάρη στην μεγάλη επιφάνεια της κεφαλής (12x16mm)
  • Η τεχνολογία ‘ Safe by fast’ επιτρέπει την ασφαλή εφαρμογή κι κατά τους θερινούς μήνες.
  • Ιδανικό για όλες τις περιοχές, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες
  • Χάρη στην τεχνολογία ‘Sub-zero spot’, η ψυχόμενη κεφαλή από ζαφείρι (-5°C) εξασφαλίζει ανώδυνες συνεδρίες.
  • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
Περιοχές που εφαρμόζεται:

Στη γυναίκα:

φρύδια, παρειές, άνω χείλος, πηγούνι, ζυγωματικά, λαιμός, στήθος, κοιλιά, μέση, μασχάλες, χέρια, μπικίνι, δάκτυλά, χέρια, μηροί, κνήμες, γλουτοί.

Στον άνδρα:

μέτωπο, μεσόφρυδο, παρειές, ζυγωματικά, λαιμός, ώμοι, χέρια, μέση, πλάτη, στήθος, κοιλιά, πόδια

logo ftiagmeno
BEAUTY TIP!

Πριν τη θεραπεία:

  1. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 1 εβδομάδες πριν τη θεραπεία και αν δεν είναι εφικτό αυτό, τότε να φοράτε πάντα αντηλιακό με συχνή ανανέωση του. ΜΗΝ ξεχάσετε να ενημερώσετε τον ειδικό πριν τη θεραπεία.
  2. Αποφύγετε τις μηχανικές μεθόδους αποτρίχωσης (κερί, ηλεκτρόλυση) για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες πριν τη θεραπεία.

Μετά τη θεραπεία:

  1. Να ενυδατώνετε καθημερινά τις περιοχές που υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
  2. Αποφύγετε την τριβή, το ζεστό νερό και την σωματική άσκηση για 24 ώρες μετά τη θεραπεία.
  3. Τοποθετήστε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας κάθε φορά που εκτίθεστε στην ηλιακή ακτινοβολία.
FAQ
Είναι επώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης με laser;

Το αίσθημα της ενόχλησης ή του πόνου εξαρτάται κυρίως από το πόσο ευαίσθητη είναι η περιοχή που αποτριχώνεται, τον αριθμό των τριχών της περιοχής, το χρώμα και το πάχος των τριχών καθώς και από την ισχύ (την ενέργεια) που θα επιλέξει ο ειδικός. Κάθε φορά που γίνεται νέα συνεδρία ο πόνος μειώνεται, λόγω μείωσης του αριθμού των τριχικών θυλάκων.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με laser;

Εξαρτάται από την έκταση της επιφάνειας που αποτριχώνεται και την συσκευή laser. Με το IDHair της ResultMed, στις μικρές περιοχές υπολογιζουμε 5-15 λεπτά ενώ στις μεγάλες 30-40 λεπτά. Για full boby θεραπεία υπολογίζουμε περίπου 1 ώρα.

Τι πρέπει να κάνουμε μετά την laser αποτρίχωση;

Προτείνεται η χρήση ενυδατικής κρέμας μετά την θεραπεία και απαραιτήτως, η χρήση αντιηλιακού στα εκτεθειμένα στον ήλιο σημεία του δέρματος που υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Πόσες συνεδρίες είναι απαραίτητες για το τελικό αποτέλεσμα;

Ο λόγος που χρειάζονται πάνω από μια συνεδρίες είναι γιατί ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει 3 φάσεις, την αναγενή, την καταγενή και την τελογενή φάση και το φως του laser απορροφάται μόνο από τις τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φάση. Το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να ενισχυθεί σε σχέση με το μηχάνημα laser που χρησιμοποιείται και την εμπειρία του χειριστή.

Πότε πρέπει να γίνεται η κάθε συνεδρία;

Εξαρτάται από την περιοχή που αποτριχώνεται. Για παράδειγμα το άνω χείλος ή το μπικίνι μπορεί να γίνεται κάθε 35-40 μέρες ενώ οι μηροί ξεκινάμε κάθε 30-40 μέρες και σταδιακά αυξάνεται το χρονικό περιθώριο.