GREEN PEEL

Fabulous In Every Way.
Με την δύναμη των βοτάνων!

Το GREEN PEEL® είναι μία βραβευμένη, ιατρικά-ανεπτυγμένη, απόλυτα φυτική θεραπεία, με αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως. Το πολύτιμο μίγμα του GREEN PEEL® αποτελείται από 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα που αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Εδώ και 60 χρόνια το GREEN PEEL® θεραπεύει τα ακόλουθα δερματικά προβλήματα:

  • Σμηγματορροικά δέρματα, ακνεϊκά δέρματα, δέρματα με διεσταλμένους πόρους
  • Ακάθαρτα δέρματα, κυστική ακμή, σημάδια ακμής
  • Ουλές (που προκαλούνται από ακμή, ατυχήματα, εγκαύματα κτλ.)
  • Δέρματα με πρόωρη γήρανση, ρυτίδες, χαλάρωση
  • Ώριμα ή Φωτογηρασμένα δέρματα
  • Υπερμελαγχρώσεις διαφόρων αιτιολογιών (ορμονικής προέλευσης, φαρμάκων, έκθεσης στον ήλιο κ.α)
  • Χαλάρωση δέρματος στο σώμα (περιοχή της κοιλιάς, μηρών, γλουτών, χέρια κ.α)
  • Ραβδώσεις (μετεφηβικές, μετά από εγκυμοσύνη ή αυξομείωση βάρους)

Χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και χωρίς οξέα, αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος. Η μίξη των 11 βοτάνων του GREEN-PEEL® τρίβονται πάνω στην περιοχή που έχουμε επιλέξει να γίνει η εφαρμογή.

Έχοντας 3 διαφορετικά επίπεδα GREEN-PEEL® μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε την κατάλληλη αγωγή σύμφωνα με το δέρμα και την ανάγκη που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Η εφαρμογή γίνεται άνετα, και χωρίς την χρήση προστατευτικών για τα μάτια του πελάτη ή τα χέρια της αισθητικού καθώς το μίγμα είναι 100% φυσικό και δεν περιέχει καμία τοξική ή χημική ουσία.

Η τριβή που ασκούμε, επιτρέπει στα βότανα να διεισδύσουν στο βάθος της επιδερμίδας ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό των κυττάρων. Τα βότανα αυτά είναι πλούσια σε βιταμίνες, ολιγοστοιχεία, αμινοξέα και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα. Αυτό το στάδιο εντατικής θρέψης των ιστών επιτρέπει και την καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών καθώς και την εξυγίανση των εκκρίσεών του.

Μετά από 3 ημέρες τα βότανα εξέρχονται από το δέρμα συμπαρασύροντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος.  Αυτό προκαλεί αποφλοίωση και απομάκρυνση των νεκρών και κατεστραμμένων ιστών του δέρματος. Το επίπεδο της αποφλοίωσης εξαρτάται άμεσα από την επιλογή της αισθητικού σύμφωνα πάντα με το δέρμα και το πρόβλημα.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να έχουμε μία εξατομικευμένη θεραπεία σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου.

GREEN-PEEL® FRESH UP
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ!

Το GREEN PEEL® FRESH UP, είναι μία γρήγορη ρύθμιση του δέρματος
όταν θέλετε μία φωτεινή σφριγηλή υφή. Ιδανικό προληπτικό μέτρο
για να καταπολεμήσετε την πρόωρη γήρανση, την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος. Όταν αυτό δεν έχει γίνει ακόμη ορατό. Εντατική ανάπλαση του δέρματος
χωρίς ορατή απολέπιση.

GREEN-PEEL® ENERGY
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ!

Αυτή είναι μία θεραπεία που τηρεί τις υποσχέσεις της δίνει στο δέρμα ένα βοήθημα ενέργειας που είναι άμεσα ορατό. Είναι μία πολύ καλά δημιουργημένη εντατική θεραπεία
για δέρματα που χρειάζονται ανάπλαση και ανανέωση. Ιδανική να χαρίζει τη φυσική ενέργεια που χρειάζεται το δέρμα για να αναπλάσει τα κύτταρα. Σας βοηθάει να ρυθμίσετε
τις εκκρίσεις του δέρματος και να απομακρύνετε βλάβες που εμφανίζει.
Προκαλεί ήπια προς μέτρια απολέπιση.

GREEN-PEEL® CLASSIC
ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ!

Πολλοί άνθρωποι με ορατά προβλήματα δέρματος εύχονται για ένα δέρμα ανανεωμένο, αλλά χωρίς να έρθουν σε επαφή με επιβλαβή χημικά και αισθητικές εγχειρήσεις.
∆εν ζητάνε κάτι δύσκολο. Η επιτυχία του αυθεντικού GREEN PEEL ® CLASSIC από την Dr.med.Christine Schrammek μας δίνει αυτή την ασφάλεια εδώ και πολλά χρόνια. Προκαλεί μία εντατική έντονη ανάπλαση του δέρματος, απομακρύνοντας βλάβες που εμφανίζει και κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και υγιές. Προκαλεί μέτρια προς έντονη απολέπιση.

logo ftiagmeno
BEAUTY TIP!

Η εφαρμογή του Green peel πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένη και εκπαιδευμένη αισθητικό-κοσμετολόγο. Για άμεση ανάπλαση και επούλωση δέρματος  απαιτείτε η σωστή εξατομικευμένη καθημερινή φροντίδα στο σπίτι.

FAQ
Ποια ηλικία είναι κατάλληλη για να κάνει κάποιος green peel?

Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει πολλές κατηγορίες και πολλούς συνδυασμούς. Ο ειδικός είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει εάν οι ανάγκες της επιδερμίδας σας την χρειάζονται. Μην ξεχνάμε πως αυτές οι θεραπείες ανήκουν στην πρώτη επιλογή αντιμετώπισης ακμής.

Πως είναι το δέρμα αμέσως μετά τη συνεδρία?

Μετά την θεραπεία συνήθως υπάρχει ένα ερύθημα το οποίο μετά από 2-3 μέρες καταλήγει σε απολέπιση δέρματος. Ο βαθμός της απολέπισης εξαρτάται από την επιλογή της κατηγορίας του peeling.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν για ένα ορατό αποτελέσματα?

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται εξαρτάται από την περίπτωση. Μία μόνο συνεδρία αρκεί για μια άμεσα λαμπερή, καθαρή από ρύπους και σμήγμα αλλά ταυτόχρονα ξεκούραστη επιδερμίδα.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα?

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με συνεχόμενη βελτίωση μετά τις επόμενες συνεδρίες

Τι νιώθουμε κατά την διάρκεια της εφαρμογής?

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα της απαραίτητης τριβής του μείγματος green peel, αρχίζουμε να έχουμε την αίσθηση πολλών τσιμπημάτων σε όλη την περιοχή που δουλεύουμε. Η αίσθηση αυτή αλλάζει σύμφωνα με την επιλογή της κατηγορίας που έχουμε επιλάξει να εφαρμόσουμε.