Χρήση μάσκας …προστασία ή ακμή;

Fabulous In Every Way.

Χρήση μάσκας …προστασία ή ακμή;

Σίγουρα η χρήση μάσκας είναι απαραίτητα στις μέρες μας. Όμως, εκτός από την προστασία που μας παρέχει …. Μας δίνει και κάτι άλλο! Η καινούρια έξαρση ακούει στο όνομα MASKNE δλδ μάσκα + ακμή.

Οι εξάρσεις στο πρόσωπο, μεγάλες ή μικρές, είναι πάντα ενοχλητικές. Εννοείται πως η ακμή,  οποιασδήποτε μορφής, δεν είναι εύκολη κατάσταση και χρειάζεται ολοκληρωμένη παρακολούθηση, επαγγελματικές θεραπείες και σωστή φροντίδα στο σπίτι.

Η MASKNE έχει έναν επιπλέον συνδυασμό, την συσσώρευση μικροβίων με το καθημερινό στρες που βιώνουμε λόγω της κατάστασης.

Τι είναι?

Είναι μια καινούρια μορφή ακμής η οποία εμφανίζεται όταν η επιδερμίδα έρχεται συχνά σε επαφή με το υλικό της μάσκας. Η έξαρση παρουσιάζεται λόγω παρατεταμένης τριβής και έλλειψης οξυγόνου στο συγκεκριμένο σημείο. (πηγούνι, περιστοματικά και στο οβάλ προσώπου)

Τι χρειάζεται?

  1. Πολύ καλό καθαρισμό και ντεμακιγιάζ πρωί και βράδυ. Πρέπει να αφαιρείται πολύ καλά το σμήγμα, τη σκόνη και τα μικρόβια
  2. Εντατική ενυδάτωση με λεπτής υφής προϊόντα για άμεση απορρόφηση
  3. Ειδική τοπική θεραπεία με συστατικά που ενισχύουν την ανανέωση κυττάρων και προλαμβάνουν την δημιουργία μικροβακτηρίων, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ενεργοποίηση της ακμής

Επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να αντιδράσει η δική σας επιδερμίδα, το μυστικό είναι να δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Κλείστε αμέσως ραντεβού με επαγγελματία αισθητικό για μια σωστή δερμοανάλυση και την δημιουργία του δικού σας εξατομικευμένου προγράμματος αντιμετώπισης του προβλήματος.

Tags:
, ,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.