Λαμπερή μετά την καραντίνα!

Fabulous In Every Way.

Λαμπερή μετά την καραντίνα!

Η χρονιά που περάσαμε σίγουρα έφερε πολλές αλλαγές στις ζωές όλων μας. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να μας επηρεάζει μόνο αρνητικά. Η αρνητικότητα, το στρες και η εγκατάλειψη των στόχων μας αρχίζουν και δείχνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα μας.

Προτείνω να προσθέσουμε μια θετική σκέψη … πως να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας για να παραμένει λαμπερή?!

Εάν δεν το κάνατε ήδη , ο Απρίλιος  είναι ακόμα ιδανικός για να κάνετε κάτι για το πρόσωπό σας. Ναι μεν, ηλιοφάνεια αρχίζει να γίνεται πιο έντονη, παρ’όλα αυτά  η θέση του ήλιου ακόμα μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε στο πρόγραμμά  μας  δυνατές επαγγελματικές θεραπείες. Τι εννοούμε επαγγελματικές θεραπείες? Ναι, ακριβώς αυτό που σκεφτήκατε…. Να πάτε σε κάποιο κέντρο ομορφιάς και να βρείτε την δική σας χρυσή θεραπεία.

Οι 3 δημοφιλέστερες, μη επεμβατικές θεραπείες είναι οι εξής:

  • Βαθιά peelings με Ahas & Bhas. Σίγουρα έχετε ξανακούσει τα οξέα φρούτων. Είναι ήπιας μορφής θεραπείες peelings. Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, παρέχοντας ισχυρή απολεπιστική και αντιοξειδωτική δράση. Υπάρχουν πολλών ειδών οξέα που το καθένα έχει συγκεκριμένη δράση. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες θεραπείες σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Στοχεύουν σε ρυτίδες, πανάδες, ακμή, μείωση πόρων και ρύθμιση λιπαρότητας.
  • Δερμαπόξεση με διαμάντια. Ιδανική θεραπεία αναζωογόνησης και λείανσης. Προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα ακόμα και για τους πιο αντιδραστικούς τύπους δέρματος. Αφαιρεί τα κατεστραμμένα κύτταρα, λειαίνει την επιδερμίδα, και ενισχύει την διαδικασία ανάπλασης για μείωση γραμμών και ρυτίδων. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
  • Derma pen. Είναι ένα ειδικό στυλό που «σβήνει» όλα όσα έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο και σώμα. Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ουλές ακμής, ραγάδες κ.αλ. Στην άκρη του διαθέτει μικροσκοπικές βελόνες που στόχο έχουν τα προκαλέσουν μικροτραυματισμούς στην περιοχές που δουλεύουμε. Έτσι το δέρμα μπαίνει σε διαδικασία ανάπλασης και αναδόμησης ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελατίνης.

Προβληματιστήκατε?? Δεν χρειάζεται! Μετά από μια σωστή δερμανάλυση, οι ανάγκες σας θα είναι ξεκάθαρες και αυτό θα βοηθήσει στην δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος θεραπειών αποκλειστικά για σας.  Χρυσός κανόνας δέρματος: Είναι καλύτερα να προλαμβάνουμε τα σημάδια παρά να τα αντιμετωπίζουμε!

Tags:
, , ,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.