Λαιμός & Ντεκολτέ … Υπάρχει λύση;

Fabulous In Every Way.

Λαιμός & Ντεκολτέ … Υπάρχει λύση;

Κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες σίγουρα ανακαλύπτουμε τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στην επιδερμίδα μας. Για κάποιο λόγο όμως, το μάτι πέφτει πάντα … μα, που αλλού? Λαιμό και ντεκολτέ.  Είναι δυο περιοχές οι οποίες, όσο σημαντικές και αν είναι, τόσο παραμελημένες τις έχουμε. Να, λοιπόν 5 πράγματα που πιθανόν να μην γνωρίζατε για τα συγκεκριμένα σημεία.

  1. Έχουν πολύ πιο λεπτή επιδερμίδα από το υπόλοιπο πρόσωπο.
  2. Εμφανίζουν πάντα πρόωρα σημάδια γήρανσης
  3. Δέχονται 5 φορές περισσότερο τις ακτίνες του ήλιου και τις εξωτερικές επιθέσεις.
  4. Επηρεάζονται από προβλήματα στην πλάτη και τον τρόπο που κοιμόμαστε ή καθόμαστε στον καναπέ.
  5. Είναι πάντα ξεχασμένες στην καθημερινή περιποίηση.

Μην πανικοβάλλεστε… για όλα υπάρχει λύση! Ξεκινήστε από το σημαντικότερο βήμα , την σωστή φροντίδα. Αυτά ακριβώς χρειάζεστε για να βελτιώσετε την περιοχή του λαιμού και ντεκολτέ. Μην ψάχνετε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, εξειδικευμένα προϊόντα  λαιμού…ψάξτε καλύτερα τις πιο ενισχυμένες επαγγελματικές θεραπείες και τα πιο δραστικά συστατικά που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα του λαιμού να δείχνει νεανική και λαμπερή.

Κάποια από τα βασικά συστατικά που πρέπει να υπάρχουν μέσα στην σύσταση των κρεμών ή ορών που χρησιμοποιείται είναι το Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, τα πεπτίδια, τα οποία μειώνουν τα σημάδια γήρανσης και προλαμβάνουν την εμφάνιση ρυτίδων και οι αυξητικοί παράγοντες, αυξάνουν την πυκνότητα της επιδερμίδα αποκαθιστώντας την χαλάρωση που δημιουργείται.

ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Τα αμινοξέα, εξασφαλίζουν άμεσα το δέρμα με θρεπτικά στοιχεία υπεύθυνα για τη διατήρηση της βιολογικής του ισορροπίας. Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση πρωτεϊνών όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη.

ΠΕΠΤΙΔΙΑ

Προκαλούν την αναζωογόνηση του δερματικού μεταβολισμού και εξασφαλίζουν μακράς διάρκειας ανανέωση των βασικών κυτταρικών λειτουργειών. Χαρακτηρίζονται από την ικανότητά τους να ενισχύουν τις κυτταρικές λειτουργίες λόγω της αυξητικής  δράσης τους.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Τα μόρια υαλουρονικού οξέως έχουν την ικανότητα να απορροφήσουν 1000 φορές το βάρος τους σε νερό. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να συγκρατήσουν και να αυξήσουν άμεσα την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα , λόγω του όγκου που παίρνουν, μειώνουν τις ρυτίδες που υπάρχουν στην επιδερμίδα.

Επαγγελματικές θεραπείες που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε:

  • Green peel (ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων ενισχύοντας έτσι την άμεση μεταφορά των δραστικών συστατικών)
  • RF (οι γνωστές σε όλους μας ραδιοσυχνότητες στοχεύουν στην βασική στοιβάδα δέρματος, ακριβώς εκεί που γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Η αύξηση κολλαγόνου ενισχύει την σφριγηλότητα και την ανόρθωση της περιοχής)
  • HiFu (η εξέλιξη των ραδιοσυχνοτήτων είναι πλέον στα χέρια μας και το Smass Lift είναι η πιο εξελιγμένη τεχνολογία για την σύσφιξη της επιδερμίδας μας)

 BEAUTY TIP! Μην περιμένετε να δείτε τις πρώτες ανάγκες για να δράσετε…. Προλάβετε την εμφανισή τους και θα είσαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στα σημάδια γήρανσης.

Tags:
, , ,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.