Ενυδάτωση

Fabulous In Every Way.
Και όμως … το δέρμα διψάει κάθε μέρα!

Το δέρμα είναι το πρώτο και το σημαντικότερο προστατευτικό μας σύστημα. Από την  μία, μας προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως ο ήλιος, η ελεύθερες ρίζες, η ρύπανση, ο αέρας, τα μικρόβια, η τριβή κ.αλ , από την άλλη μας στέλνει μηνύματα για το τι συμβαίνει εσωτερικά στον οργανισμό μας, εξάρσεις.

 

Μέσω της επιδερμίδας συγκρατούμε ή χάνουμε την υγρασία που χρειαζόμαστε. Η υγρασία χρειάζεται για την σωστή λειτουργία του οργανισμού και των κυττάρων του δέρματος. Το απαραίτητο υδατικό περιβάλλον  που σχηματίζεται από την ποσότητα του νερού που έχουμε στον οργανισμό μας, είναι σημαντικό για την συντήρηση του δερματικού φραγμού και τις λειτουργίες του δέρματος. Η διάσπαση του δερματικού φραγμού προκαλεί απώλεια υγρασίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται αφυδάτωση, ξηρότητα, κνησμός, ευαισθησίες και ξεφλούδισμα  σε ορισμένες περιπτώσεις.

 

Όταν μιλάμε για ενυδάτωση δέρματος, δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πρόσωπο. Η ανάγκη για υγρασία υπάρχει σε όλο το σώμα. Η ενυδάτωση αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύει την λάμψη και την φωτεινότητα, μειώνει τις λεπτές γραμμές και προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης.

 

Σε έναν επαγγελματικό χώρο ομορφιάς η ενυδάτωση προσώπου γίνεται με πολλούς τρόπους. Υπάρχει ως μεμονωμένη θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης ή μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ είναι η πιο γνωστή ουσία στην κοσμετολογία. Η δράση του είναι να απορροφάει 1000 φορές το βάρος του σε νερό, με αποτέλεσμα να αυξάνει δραστικά τα επίπεδα υγρασίας, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις λεπτές γραμμές και ενισχύει την ελαστικότητα.

 

Οι παραπλαστικές μάσκες και οι οροί με υαλουρονικό οξύ είναι πολύ σημαντικοί σύμμαχοι στην καταπολέμηση της αφυδάτωσης. Τέτοιου είδους  εξατομικευμένες θεραπείες μπορούν να γίνονται όσο συχνά θέλουμε και για όσο χρονικό περιθώριο το έχουμε ανάγκη.

 

Τι μας προσφέρει:

 

  • Ελαστικότητα
  • Οξυγόνωση
  • Ελαστικότητα
  • Φωτεινότητα
  • Βελτίωση δερματικού τόνου
logo ftiagmeno
BEAUTY TIP!

Ενυδατώστε το πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια σας σε καθημερινή βάση. Σημαντικό είναι να θυμόμαστε πάντα πως το ιδανικό αποτέλεσμα θα το έχουμε όταν μετά την επαγγελματική περιποίηση ακολουθεί σωστή καθημερινή φροντίδα δέρματος στο σπίτι.

FAQ
Ποιοι χρειάζονται ενυδάτωση?

Ενυδάτωση χρειάζονται όλοι οι τύποι δέρματος ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία?

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας είναι περίπου μία ώρα

Πως είναι το δέρμα μετά την θεραπεία?

Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι αναζωογονημένο, λαμπερό και με μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Παράλληλα χάρη στη θεραπεία με το θα νοιώθετε σαν να έχετε ξεκουραστεί μετά από έναν βαθύ ύπνο. Δεν παρατηρείται ερεθισμός και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πόσες εφαρμογές απαιτούνται?

Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε δέρματος. Ακόμα και με μία συνεδρία απολαύσουμε ένα καθαρό, λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα. Ωστόσο εάν το δέρμα έχει υποστεί έντονη ταλαιπωρία και έχει χάσει τη ζωντάνια  του προτείνονται τέσσερις (4) συνεδρίες  ανά εβδομάδα.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες?

Οι ενυδατικές θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις θεραπείες που γίνονται στον χώρο.