Δερμαπόξεση

Fabulous In Every Way.
Σταθερή Αξία!

Η δερμαπόξεση είναι μια πολύ διαδεδομένη θεραπεία αντιγήρανσης και όχι μόνο. Συνδυάζει άμεσο αποτέλεσμα χωρίς  πόνο ή ξεφλούδισμα.

 

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής εκτοξεύονται και αναρροφώνται στην επιδερμίδα κόκκοι μικροκρυστάλλων  απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και το περίσσιο σμήγμα. Πρόκειται για μια μορφή έντονης αποτοξίνωσης χωρίς να αφήνει ερεθισμούς και εσωτερικούς τραυματισμούς.   Η ένταση του μηχανήματος ελέγχεται από τον ειδικό και προσαρμόζεται στις ανάγκες και το δέρμα του κάθε περιστατικού.

 

Η δερμαπόξεση είναι κατάλληλη για συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη αντιγηραντική θεραπεία, ο ιδανικός συνδυασμός είναι να γίνει  με την μεσοθεραπεία. Η δερμαπόξεση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα τα συστατικά της μεσοθεραπείας να διεισδύσουν ακόμα πιο βαθιά. Τα αποτελέσματα είναι  άμεσα  ορατά με ελάχιστο ερεθισμό.

 

Η απολέπιση που προκαλείται δεν είναι ορατή και το αποτέλεσμα ενισχύεται και τις επόμενες μέρες μετά την θεραπεία. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές με λίγη προσοχή στον ήλιο. Η χρήση μακιγιάζ είναι καλό να  μην γίνει την ίδια μέρα για περισσότερη προστασία και αποτελεσματικότητα.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

  • Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος
  • Ακμή, ουλές ακμής
  • Λιπαρότητα, σμηγματόρροια
  • Πολυάριθμοι αντιαισθητικοί πόροι στην επιδερμίδα
  • Πανάδες, μέλασμα
  • Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα
logo ftiagmeno
BEAUTY TIP!

Συνδυάστε την δερμαπόξεση με καθαρισμό. Έτσι πετυχαίνετε μεγαλύτερη απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και σμήγματος.

FAQ
Ποια ηλικία είναι κατάλληλη για να κάνει κάποιος δερμαπόξεση?

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ιδανική για όλες τις θεραπείες.

Πως είναι το δέρμα αμέσως μετά τη συνεδρία?

Αμέσως μετά τη δερμοαπόξεση το δέρμα παρουσιάζει έναν ήπιο ερεθισμό ο οποίος υποχωρεί σε λίγες ώρες. Η επιδερμίδα είναι απαλή και λαμπερή χωρίς ίχνος σμήγματος ενώ οι πόροι του δέρματος κλείνουν. Ίσως υπάρξει ένα ελαφρύ ξεφλούδισμα το οποίο είναι φυσιολογικό, αλλά σε καμία περίπτωση να μην επέμβετε ή να ξεφλουδίσετε μόνοι το δέρμα σας.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν για ένα ορατό αποτελέσματα?

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται εξαρτάται από την περίπτωση. Μία μόνο συνεδρία αρκεί για μια άμεσα λαμπερή, καθαρή από ρύπους και σμήγμα αλλά ταυτόχρονα ξεκούραστη επιδερμίδα.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα?

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με συνεχόμενη βελτίωση μετά τις επόμενες συνεδρίες

Πόσο επώδυνη είναι η θεραπεία και τι ανάρρωση χρειάζεται η επιδερμίδα?

Μετά το τέλος της θεραπείας μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά ανώδυνη, μη επεμβατική και χωρίς ερεθισμούς θεραπεία.